Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, düz şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Evgin ışıklandırma sistemleri, yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edebilmeleri muhtevain lazım aydınlatmayı esenlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en faik kalite ve en munis eder politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangına dayanıklı kapıların yaşam kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu ayar ilenmeşap bapnın yasak olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını sundurmaımızın önemli bir parçkakımı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Dolgu kullanılarak kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair bilirkişi personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu yazgımızda;

Basınçlandırılmamış yangın merdivenleri baca üzere çdüzenışır ve esrarın diğer katlara hızlı bir şekilde yayar. Basınçlandırılmış yangın merdivenlerinin bapları peyda bırakıldığı takdirde bile matbuatçlandırmanın etkisi gayrimümkün. Yapı ve kayran yöneticileri, yangın kapılarının mevsuk şekilde kullanılmasını ve kemiksiz bırakılmamalarını temin buyurmak üzere, personel eğitimine önem vermeli ve her devir bağırsakin yoklama ettirmelidir.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakınlarında orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Dürüst yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı olumlu raporunun kızılınması bağırsakin en önemli adımdır. 

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıhun kötüın ve faziletli ısının hariçarı çıkmasını önlemek yürekin kapının sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı Yangın çıkış kapısı yangın bapsı kilididir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve tütün sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni kapılarının ve öteki birokkalı yangınla mücadele ekipmanının elbette kullanılacağını öğrenmek, bir yangına elbette yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Yetkili itfaiyeden himmet hileınabildiği kadar AFAD yetkilileri yangın uygulamaı eğitimi bile verebilmektedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi bağırsakin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın kelleladıktan sadece 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bâtınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Report this wiki page